5 comment(s)

Klik hier om een reactie te plaatsen >

2015.12.17 Written by Rachid Bousaid
Trainers van Vijgenboom hebben onlangs een workshop op onze school gegeven (Roc top). Het gaat om een specifieke doelgroep die begeleid wordt naar het behalen van een startkwalificatie. In de opleiding is stage een onmisbaar onderdeel van het onderwijsprogramma. De trainers spelen hier goed op in om het thema 'hoe behoud ik mijn stage' voor deze veelal kwetsbare studenten verder uit te werken. De persoonlijke verhalen van de trainers passen bij de belevingswereld van de jongeren en enthousiasmeren. Er was veel interactie en veiligheid om ervaringen uit te wisselen. Met gevoel voor humor en afwisselende werkvormen kregen studenten handvatten mee om hun stagevaardigheden te vergroten.
2015.12.07 Written by Cleo
Leuke gezellige gastsprekers. Betrekken de hele groep bij hun stukje en weten goed de aandacht erbij te houden! Erg aan te raden
2015.11.28 Written by Eline
Zeer goeie sprekers, we merkte dat ze gepassioneerd waren over hun vak. Presentatie gaf weer nieuwe inzichten.
2015.11.28 Written by Eline
Zeer goeie sprekers, we merkte dat ze gepassioneerd waren over hun vak. Presentatie gaf weer nieuwe inzichten.
2015.11.26 Written by praeditos incognita
Een erg leuke en interessante prestatie. Ze wisten van wat normaal gesproken als taboe word gezien een leuke prestatie te verrichten. Ik hoop dat zij nog vele andere inspireren om zo een betere samenleving te creëren.